Informatie

Overige Informatie:

U kunt direct een afspraak maken via onze website. Maar u kan ook telefonisch of via whatsapp een afspraak maken. En u bent natuurlijk altijd welkom om in de salon langs te komen.
Verhindering Het kan natuurlijk gebeuren dat u een afspraak moet verzetten. Geen probleem, maar laat ons dit dan wel 24 uur van tevoren telefonisch weten. Bij het niet tijdig afzeggen, zijn we genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.

Schoonheidssalon Aurora
(Froukje Schotanus)
E.m. Beimastraat 57
9261 VJ Eastermar
Telefoonnummer: 0612873538

Volgt u ons al op instagram en Facebook? Voor de laatste weetjes en nieuwtjes

Stempelkaart Profiteer van de voordelen van onze stempelkaart. Bij alle bestedingen krijgt u bij elke € 15.- een stempel. Een volle stempelkaart is € 20,00 waard.

Cadeaubon Cadeaubonnen zijn te bestellen in ieder bedrag (minimaal 5 euro) De cadeaubon is na uitgifte een jaar geldig. De cadeaubon is te besteden zowel in de schoonheidssalon of in de Cadeauwinkel. Natuurlijk krijgt u de cadeaubon mee in feestverpakking,dat maakt het geven nog leuker.

Openingstijden

Maak een afspraak

Voor het maken van afspraken, verkoop van cadeaubonnen/producten en andere vragen kunt u op de volgende momenten de salon binnen stappen.


Bent u verhinderd dan vragen wij u van 24 uur van te voren af te melden.

Bij het niet tijdig afmelden zijn wij genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.