Over mij

In 2012 opende ik de deuren van mijn salon : Schoonheidssalon Aurora. Toen nog parttime geopend, maar door de toenemende drukte heb ik afgelopen jaar de knoop door gehakt en mijn andere baan opgezegd. Nu heb ik alle tijd om me volledig te focussen op de salon. De afgelopen jaren werd het assortiment “accessoires” steeds groter en kwam het idee om de salon uit te breiden met een cadeauwinkel. Het idee was om een gedeelte salon en een gedeelte winkel te maken. Vanaf Oktober zijn we al druk bezig met de verbouwing en door Corona is de verbouwing sneller gegaan dan verwacht. Bij een nieuw concept hoort natuurlijk een nieuwe naam. Vanaf nu gaan we verder als Kreas&Kado.
Kreas&Kado is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het gezellige Eastermar. Bij Kreas&Kado vindt u een schoonheidssalon en cadeauwinkel bij elkaar.

De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundig en onderbouwd advies en dat voor een betaalbare prijs. U komt hier echt even tot rust. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van Botanical Beauty.

Kijk gerust rond op de website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij mij in de salon. Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen in de salon of in de winkel.

Openingstijden

Maak een afspraak

Voor het maken van afspraken, verkoop van cadeaubonnen/producten en andere vragen kunt u op de volgende momenten de salon binnen stappen.


Bent u verhinderd dan vragen wij u van 24 uur van te voren af te melden.

Bij het niet tijdig afmelden zijn wij genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.